Din garanti

Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri, Byg Garanti og Dansk Tækkemandslaug

A' Øllebølle Tæk - Profil

A´Øllebølle Tæk ApS blev stiftet den 1. november 2000 efter det gamle firma af samme navn af Søren Vodder i august 1980.
I 2013 blev firmaet overtaget af KØ-Entreprise ved Klaus Østergaard.
 

Firmaets prispolitik og kvalitet

Alle priser udregnes efter, hvad det koster at drive virksomheden med de biler, skurvogne og stilladser, som det kræves af en moderne håndværksvirksomhed for at levere kvalitet og en kort ventetid.
Vi satser ikke på at være den billigste udbyder, men en udbyder med samme prisleje til alle vore kunder. Dansk Tækkemandslaug (DTL) er udgiver af Tækkevejledningen, som er den standard, som vi arbejder efter.
 

Firmaets tilbuds måde

Alle afgivende tilbud er skriftlige og udspecificeret, så man kan se, hvad de enkelte ting koster. Når en aftale er indgået afsættes en tidsramme for udførelsen af arbejdet. Vi skriver under på, at vi vil levere aftalen og bygherren skriver under på, at vi får ordren, og at de vil overholde betalingsbetingelserne.
 
 

Firmaets materialer

Vi tilbyder vores kunder at få tækket med tækkemiscanthus som er dyrket lokalt. Det betyder, at vi kan styre, hvad der skal og navnlig ikke skal tilføres, hvornår de skal høstes og hvordan de hånteres gennem hele høsten. Dette sætter jeg stor pris på for at kunne levere de bedste materiale til mine kunder.
 
 

Firmaets fremtidstanker

Vi håber at vi ad åre også kan brandhæmme disse elefantgræstyper (tækkerør), så vi kan levere et brandhæmmet og økologisk tag til vores kunder, som kan se fordelen i dette.
 
A' Øllebølle Tæk  | Tlf.: 54 61 16 03